2 nieuwe Hartjes te huur

Wil je graag een appartement huren in Hartje Eindhoven? Dan hebben we goed nieuws voor je. Want vanaf vandaag zijn de huurprijzen van Hartje Barcelona en Hartje Berlijn bekend!

Hartje Barcelona
De 36 huurappartementen van Hartje Barcelona kosten tussen de 675 en 890 euro per maand, inclusief parkeerplaats en berging. Bijna alle woningen beschikken over twee slaapkamers. Door de grote ramen en het balkon dat zich uitstrekt over de volle breedte van je woning, is het een genot om hier te mogen wonen. Klik hier om de woningen en huurprijzen te bekijken.

Hartje Berlijn
De huurprijzen van de 9 appartementen van Hartje Berlijn liggen tussen de 895 en 910 euro per maand, inclusief parkeerplaats en berging. Als je graag ruim wilt wonen, dan zit je hier goed. In Hartje Berlijn heb je niet alleen een enorme woonkamer en twee fikse slaapkamers. Ook geniet je hier van maar liefst twee balkons. Eén aan de voorzijde en één aan de achterzijde. Klik hier om de woningen en huurprijzen te bekijken.

Meteen inschrijven?
Vul dan het voorkeursformulier in. Stuur dit per mail of post naar ons toe, samen met je meest recente loonstrook en die van je eventuele partner. Let op: zonder je loongegevens kunnen we je inschrijving niet in behandeling nemen.

Aandachtspunt
Je (gezamenlijk) bruto maandloon moet minimaal gelijk zijn aan vier keer de maandhuur. Voldoe je niet aan deze inkomensnorm? Als je drie keer de maandhuur verdient, dan kun je wel een waarborg storten of een bankgarantie afgeven. Verdien je minder dan drie keer de maandhuur, dan kun je helaas niet Hartje Eindhoven huren.

Wees er snel bij
Heb je interesse in je eigen appartement in Hartje Eindhoven? Schrijf je dan nu in! Inschrijven voor Hartje Barcelona en Hartje Berlijn kan tot en met woensdag 16 november. Na 16 november starten we met het toewijzen van deze woningen.
Als er meerdere geïnteresseerden zijn voor hetzelfde appartement, dan gaan we loten. Zorg dus dat jouw inschrijving op tijd bij ons binnen is, zodat je kans maakt op het appartement van jouw eerste voorkeur. Succes!

Vragen?
Neem contact op met de makelaars van Hartje Eindhoven, Yvette Hess & Fouad El Yazidi:
Infocentrum Hartje Eindhoven
Anton Philipslaan 169 (Hartje Wenen)
5616 TW Eindhoven
040 – 851 69 99
info@hartjeeindhoven.nl