3 nieuwe Hartjes te huur

Half juli zijn de huurprijzen van Hartje Helsinki, Hartje Hamburg en Hartje Milaan bekendgemaakt.

Hartje Helsinki
Hartje Helsinki is een heerlijke plek om te wonen. Het gebouw heeft iets eigens. De erkers geven het een speels karakter.

Hartje Hamburg
Hartje Hamburg en Hartje Berlijn zijn elkaars evenbeeld. In beide is het leven großartig, want een hele etage voor jezelf. Met twee flinke slaapkamers en zowel voor als achter een buitenruimte.

Hartje Milaan
Vanuit Hartje Milaan kijk je over de binnentuin. Je stapt zo vanuit je living op het balkon. De twee zijn zo mooi, onder andere door de immense raampartij. Er is een fikse slaapkamer en een extra kamer die als werkkamer kan worden gebruikt.

Interesse?
Klik op Hartje Helsinki, Hartje Hamburg en Hartje Milaan om de woningen en huurprijzen te bekijken.

Meteen inschrijven?
Vul dan het voorkeursformulier in (pdf of online) in. Stuur dit per mail of post naar ons toe, samen met je meest recente loonstrook en die van je eventuele partner. Let op: zonder je loongegevens kunnen we je inschrijving niet in behandeling nemen.

Aandachtspunt
Je (gezamenlijk) bruto maandloon moet minimaal gelijk zijn aan vier keer de maandhuur. Voldoe je niet aan deze inkomensnorm? Als je drie keer de maandhuur verdient, dan kun je wel een waarborg storten of een bankgarantie afgeven. Verdien je minder dan drie keer de maandhuur, dan kun je helaas niet Hartje Eindhoven huren.

Vragen?
Neem contact op met de makelaars van Hartje Eindhoven, Yvette Hess & Fouad El Yazidi:
Infocentrum Hartje Eindhoven
Anton Philipslaan 169 (Hartje Wenen)
5616 TW Eindhoven
040 – 851 69 99
info@hartjeeindhoven.nl