Hartje Antwerpen nu ook te huur

Wil je graag wonen in Hartje Eindhoven, maar vond je tot nu toe geen woning binnen jouw budget?
Dan hebben we goed nieuws, want er is iets veranderd: Hartje Antwerpen is nu ook te huur!

Hartje Antwerpen
Met huurprijzen vanaf 685 euro per maand zijn deze woningen perfect voor bewoners met een iets kleinere beurs. Voor jou alleen of met z’n tweetjes heb je in Hartje Antwerpen precies de ruimte die je nodig hebt.
De verstelbare louvrepanelen zijn bijzondere eyecatchers in je woning. Maar het meest trots ben je in Hartje Antwerpen op het uitzicht. Vanaf je balkon kun je namelijk de hele binnentuin bewonderen. Als de zon schijnt, zijn de balkons van Hartje Antwerpen een ideale plek om je even terug te trekken. Om vervolgens weer vol energie de stad in te gaan. Klinkt goed? Kijk dan eens naar de woningplattegronden op www.hartjeeindhoven.nl/antwerpen.


Afbeelding van Hartje Eindhoven
In Hartje Antwerpen kun je nu ook huren vanaf 685 euro per maand (huurtoeslag niet mogelijk).

Meteen inschrijven?
Heb je interesse? Meld je dan meteen aan door het voorkeursformulier in te vullen. Stuur dit per e-mail (voorkeur) of post naar ons toe, samen met een kopie van je paspoort en meest recente loonstrook. Let op: zonder je loongegevens kunnen we je inschrijving niet in behandeling nemen.
De eerste inschrijvingstermijn sloot op vrijdag 12 april, maar er zijn nog steeds woningen binnen Hartje Antwerpen waarvoor je je kunt aanmelden.

Aandachtspunt
Je (gezamenlijk) bruto maandloon moet minimaal gelijk zijn aan vier keer de maandhuur. Voldoe je niet aan deze inkomensnorm? Als je drie keer de maandhuur verdient, dan kun je wel een waarborg storten of een bankgarantie afgeven. Verdien je minder dan drie keer de maandhuur, dan kun je helaas niet in Hartje Eindhoven huren.

Vragen?
Neem contact op met de makelaars van Hartje Eindhoven, Noor de Voogd & Djurre Kleibeuker:
Infocentrum Hartje Eindhoven
Anton Philipslaan 169 (Hartje Wenen)
5616 TW Eindhoven
040 – 851 69 99
info@hartjeeindhoven.nl