Huur Hartje New York

Wil je een appartement huren in de meest imposante woontoren van Hartje Eindhoven? Dan hebben we goed nieuws voor je. Want vanaf vandaag zijn de huurprijzen van Hartje New York bekend!
Ja, je leest het goed: huur en geen koop. Gezien de grote belangstelling om te huren in Hartje Eindhoven, hebben we besloten om alle appartementen van Hartje New York te verhuren in plaats van te verkopen.

Hartje New York
Hartje New York herbergt 110 exclusieve appartementen, afgewerkt op topniveau. Wonen in Hartje New York kost tussen de 785 en 1.350 euro per maand, inclusief parkeerplaats en berging. Dankzij de enorme ramen die reiken van je plafond tot de vloer en zich uitstrekken over de volledige lengte van je appartement, geniet je hier van veel licht en een adembenemend uitzicht. Met een woonoppervlak van 66 tot 129 m2 en een riant balkon, is het een genot om hier te mogen wonen. Klik hier om de woningen en huurprijzen te bekijken.

Geef ons je interesse door
Interesse in Hartje New York? Stuur dan een e-mail naar info@hartjeeindhoven.nl en geef je naam en telefoonnummer aan ons door. Zodra de verhuur daadwerkelijk start, benaderen wij jou als eerste en maak je dus de meeste kans op het appartement van jouw voorkeur.

Aandachtspunt
Je (gezamenlijk) bruto maandloon moet minimaal gelijk zijn aan vier keer de maandhuur. Voldoe je niet aan deze inkomensnorm? Als je drie keer de maandhuur verdient, dan kun je wel een waarborg storten of een bankgarantie afgeven. Verdien je minder dan drie keer de maandhuur, dan kun je helaas niet huren in Hartje New York.

Vragen?
Neem contact op met de makelaars van Hartje Eindhoven:
Infocentrum Hartje Eindhoven (bezoeken graag op afspraak)
Anton Philipslaan 169
5616 TW Eindhoven
040 – 851 69 99
info@hartjeeindhoven.nl