Start verhuur Hartje Rio

De huurprijzen van Hartje Rio zijn bekend. Met huurprijzen tussen 580 en 900 euro per maand, heeft Hartje Rio voor iedereen wel wat te bieden. Oud of jong. Je kunt er fenomenaal wonen. De een lekker betaalbaar. De ander wat groter opgezet. Met 1, 2 of 3 slaapkamers. Net wat je nodig hebt.

Interesse?
Klik hier om de woningen en huurprijzen van Hartje Rio te bekijken.

Meteen inschrijven?
Vul dan het voorkeursformulier in (pdf of online). Stuur dit per mail of post naar ons toe, samen met je meest recente loonstrook en die van je eventuele partner. Let op: zonder je loongegevens kunnen we je inschrijving niet in behandeling nemen.

Nog een aandachtspuntje
Je (gezamenlijk) bruto maandloon moet minimaal gelijk zijn aan vier keer de maandhuur. Voldoe je niet aan deze inkomensnorm? Dan kun je gebruikmaken van een bankgarantie of garantstelling van bijvoorbeeld je ouders. Dit kun je vermelden in je begeleidende e-mail of brief.

Wees er snel bij
Heb je interesse in je eigen appartement in Hartje Eindhoven? Schrijf je dan nu in! Inschrijven voor Hartje Rio kan tot en met donderdag 14 april. Na 14 april starten we met het toewijzen van deze woningen. Als er meerdere geïnteresseerden zijn voor hetzelfde appartement, dan gaan we loten. Zorg dus dat jouw inschrijving op tijd bij ons binnen is, zodat je kans maakt op het appartement van jouw eerste voorkeur.

Vragen?
Neem contact op met de makelaars van Hartje Eindhoven, Yvette Hess & Fouad El Yazidi:
Infocentrum Hartje Eindhoven
Anton Philipslaan 169 (Hartje Wenen)
5616 TW Eindhoven
040 – 851 69 99
info@hartjeeindhoven.nl