Succesvol Hartje Rio

Laatste huurder tekent contract in Philips Stadion.

Donderdag 14 juli jl tekende de symbolisch ‘laatste huurder’ van gebouw Hartje Rio met enig ceremonieel zijn huurcontract in de persruimte van het Philips Stadion.  In het bijzijn van onder andere wethouder Mary Fiers zette Tom Rijckaert zijn handtekening onder de overeenkomst. Namens Hartje Eindhoven tekenden de heer Lam (Amvest) en de heer Van den Baar (Laurentius).

Tom Rijckaert is één van de 116 huurders van Hartje Rio. het grootste gebouw van dit nieuwbouwcomplex. Als gevolg van dit succes komen nu ook snel de gebouwen Hartje Milaan, Berlijn en Helsinki in de verhuur. Daarnaast zijn er op Hartje Eindhoven ook appartementen te koop in verschillende groottes en prijsklassen variërend van anderhalve tot vijf ton.

Na het zetten van de handtekeningen en drie korte speeches, waaronder één van de wethouder, kreeg Tom Rijckaert een PSV-shirt met Hartje Rio en zijn toekomstige huisnummer aangeboden. Daarna vertrok het gezelschap naar De Verlenging voor een informele lunch om het mooie moment te vieren.

Fotografie: Vermeer Fotografie